Brochure en machtiging

Brochure

Via het verenigingsblad TONUS en deze website zullen we u blijven informeren over het Wetenschapsfonds Dystonie.
Meer informatie is te lezen in de brochure van de Stichting Wetenschapsfonds Dystonie, klik hier om de brochure te lezen en/of te printen.

Machtiging

Wilt u een bijdrage storten t.g.v. het Wetenschapsfonds Dystonie, dan kunt u dit doen op girorekeningnummer 141529 t.n.v. Stichting Wetenschapsfonds, Haaren.
U kunt ook een machtiging insturen voor een éénmalige of periodieke donatie, klik hier om de machtiging te printen.

Adobe Reader

Om bovenstaande (pdf-)documenten te kunnen lezen, heeft u Adobe Reader versie 6.* of hoger nodig. Heeft u nog geen Adobe Reader, dan kunt u deze hier gratis downloaden.
Eénmaal geopend geeft Adobe Reader u de mogelijkheid om deze documenten op uw computer op te slaan en te printen.