DVD & Video

Bestelwijze

DVD's van onze vereniging zijn m.b.v. het bestelformulier te bestellen. Op dit bestelformulier zijn de gewijzigde leden en niet-leden prijzen nog niet opgenomen. LET OP!!! De tarieven gelden zoals vermeld bij de producten op de website.

DVD "Dystonie"

Uitgave 2013
dvd 2010 voorkant.jpg
Inhoud van de DVD:
1. Inleiding door neuroloog Prof. Dr. Marina de Koning-Thijssen
2. Documentaire over de impact van de ziekte op vier patiënten
3. Portret van Arnold de Vries (gegeneraliseerde dystonie - hele lichaam)
4. Portret van Nico Lammerschaag (torticollis spasmodica - nek)
5. Portret van Gerda Böekling (blefarospasme - ogen)

6. Portret van Rick de Reuver (spasmodische dysfonie - stem)

Kosten:
Leden: € 5,00 (inclusief verzendkosten)
Niet leden: € 7,50 (inclusief verzendkosten)

ACTIE Speciaal voor leden
Koop nu een DVD voor € 5,00 en u ontvangt één DVD gratis! Eén voor uzelf én een voor uw huisarts, neuroloog, fysiotherapeut of andere behandelaar.

Te bestellen bij:
Dystonie Vereniging

DVD - Demonstratie van fysiotherapie en zelfoefeningen bij Torticollis spasmodica

uitgaven-dvd-fysio.jpgDeze dvd laat oefeningen bij Torticollis spasmodica zien die men zelf kan uitvoeren. Tevens wordt er een demonstratie getoond van fysiotherapeutische oefeningen door de heer J.P. Bleton.
De film is gemaakt door de National Spasmodic Torticollis Association (NSTA) uit de U.S.A.; de spreektaal is Engels; de uitvoering is in zwart/wit en de kwaliteit is redelijk tot matig.

Kosten:
Leden:  € 5,00 (inclusief verzendkosten

Niet leden: € 7,50 (inclusief verzendkosten)

Te bestellen bij:
Dystonie Vereniging